دسته‌بندی نشده

درمان چسبندگی ستون فقرات در طب سنتی

درمان چسبندگی ستون فقرات در طب سنتی

بسیاری از کسانی که کمر درد دارند در مراجعه پزشکی با این جمله مواجه میشوند که علت کمر درد شما چسبندگی مهره های کمر استولی چسبندگی مهره چیست و تا چه حد در ایجاد کمر درد دخیل است.

چسبندگی مهره های کمری لفظی است که معمولا برای توصیف اتصال مهره پنجم کمری و مهره اول خاجی استفاده میشود. عبارت تخصصی آن ساکرالیزاسیون Sacralization است.

ستون مهره از استخوان های استوانه ای شکل جدا از همی به نام مهره تشکیل شده که پشت سر هم و هر کدام روی دیگری قرار کرفته اند. بین تمام مهره ها دیسک بین مهره ای قرار دارد که وظیفه اصلی آن اینست که اجازه دهد مهره ها روی یکدیگر حرکت کنند و همچنین به عنوان یک بالشتک جذب کننده شوک و ضربه هم عمل میکند.

در ساکرالیزاسیون، مهره پنجم کمری و مهره اول خاجی از کنار به یکدیگر میچسبند. این چسبندگی میتواند از یک طرف یا دو طرف مهره ها باشد. گاهی ممکن است دیسک بین این دو مهره هم وجود نداشته باشد. نتیجه آن اینست که این دو مهره به یکدیگر چسبیده اند و حرکتی نسبت به هم ندارند. این وضعیت در بسیاری از افراد جامعه وجود دارد و معمولا مادرزادی است به این معنی که از بدو تولد وجود دارد.

درمان با طب سنتی

عسل ناشتا و عسل موقع خواب تا شش ماه

شربت خاکشیر ناشتا با عسل تا ۱۲۰ روز

دمنوش افتیمون شامی روزی یک قاشق چایخوری  دم درپنج دقیقه تا ۲۱ روز

پشت کمر را روعنهای زیره و زیتون و سیاهدانه تا ۲۱ روز

دوغ و ماست و سیب زمینی نخور

سیاهدانه باعسل تا ۱۲۰ روز

کوشت شتر با گوشتها قاطی

بعد نزدیکی و غسل حتما عسلاب برای همیشه

پختن نخودسیاه

درمان چسبندگی ستون فقرات با طب سنتی

 

درمان چسبندگی٬ درمان چسبندگی ستون فقرات٬ درمان چسبندگی ستون فقرات با طب سنتی٬ درمان چسبندگی ستون فقرات در طب سنتی٬ درمان چسبندگی مهره های کمر٬ درمان چسبندگی مهره های کمر با طب سنتی٬ درمان چسبندگی مهره های کمر در طب سنتی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا