توصیه های طب سنتی برای فصل بهار
توصیه های طب سنتی برای فصل بهار
بهار فصل پاکسازی بدن از مواد زائد جمع شده بر اثر مصرف مواد سنگین در فصل زمستان میباشد. شاید یکی از علل خوردن ماهی در رسم شب عید به همین دلیل باشد، چون ماهی یک گوشت سبک و خنک است.
در فصل بهار مصرف میوهها، شربتهای رو به خنکی (مانند شربت به لیمو، آبلیمو، سکنجبین رو به ترش، زرشک، انار، آلو و تمرهندی تازه) مفید است.
نباید پرخوری کرد؛ پرخوری موجب عدم درک زیبایی های بهار می شود
نباید زیاد گوشت خورد؛ چون خون کثیف شده و بدن را در مقابل بیماری های تابستان ضعیف می کند
از نوشیدنیهای بسیار گرما بخش باید پرهیز شود زیرا مزاج بدن را از حالت تعادل خارج می سازد
نباید شیرینی جات و تنقلات و همه مواد تلخ و شور و تند و گرم و محصولات بسته بندی مانند آب میوه ها و نوشابه و غذاهای بسته بندی مصرف نمود
ورزش و تحرک بدنی ضروری است و بیشتر از فصل تابستان باید ورزش کرد
خارج شدن از خانه و سفر کردن در فصل بهار نباید ترک شود، بویژه پیران و سالخوردگان که باید با ایجاد شور و نشاط و تحول در خود بدن را برای یک سال دیگر از بیماری مصون بدارند
کم خوری در عین خوب خوری، خونگیری و پاکسازی بدن از اخلاط فاسد و ورزش و مسافرت و تفریح بهترین تدبیری است که طب سنتی توصیه می کند
تغذیه فصل بهار در طب سنتی٬ توصیه های طب سنتی برای بهار٬ توصیه های طب سنتی برای فصل بهار٬ غذاهای مناسب فصل بهار در طب سنتی٬ فصل بهار٬ فصل بهار در طب سنتی