بیماریهای کبدی

تغذیه بیماران سرطان کبد در طب سنتی

تغذیه بیماران سرطان کبد در طب سنتی

بیماران سرطان کبد به کلى از خوردن هر نوع غذاى سفت خوددارى کند و تنها به خوردن لعاب سوپ گشنیز اکتفا نماید.
سوپ گشنیز ترکیبى از سبزى گشنیز و اسفناج یا برگ چغندر و نخود و ماهیچه گوسفند یا مرغ بدون چربى با آلوى بخارا باشد که لعاب آن را گرفته و جرم غذا را کنار بگذارید
بیمار از خوردن نان هم محروم شود این رژیم غذایى آن‏قدر ادامه خواهد داشت تا ورم کبد رو به نرمى گذارد. آنگاه به تدریج سوپ گشنیز با همه محتویات آن مصرف مى ‏شود.

بیماران سرطان کبد میتواند بجای آب از عرق کاسنی استفاده کنند

بیماران سرطان کبد از موارد زیر پرهیز کنند:
در دستورات کلى سرطان مصرف لبنیات، سرخ کردنى ‏ها، چربى، گوشت گوساله و گاو، سیب ‏زمینى، پسته، خرما، ریحان بنفش، لوبیاها، کباب، بستنى، آب یخ،

بیماران سرطان کبد غذاهاى سرطان‏زا مانند زیر پرهیز کنند:
سوسیس و کالباس، پیتزا و انواع ساندویچ‏ها، چیپس و پفک و شیرینى جات قنادى، نوشابه، نان‏هاى جوش شیرین‏دار، برنج، آب‏میوه‏هاى بسته‏ بندى، انواع کنسروها ممنوع است.

تغذیه بیماران سرطان کبد

 

تغذیه بیمار سرطان کبد٬ تغذیه بیمار سرطان کبد در طب سنتی٬ تغذیه بیماران سرطان کبد٬ تغذیه بیماران سرطان کبد با طب سنتی٬ تغذیه بیماران سرطان کبد در طب سنتی٬ رژیم غذایی برای بیماران سرطان کبد٬ نغذیه بیماران مبتلا به سرطان کبد

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا