درمان صدای گوش در طب سنتی
درمان صدای گوش در طب سنتی
بیماری اوتو اسکلروز گوش این بیماری در زمانی از سیر خود، حتما باعث وزوز گوش میشود. آن عارضه ممکن است چند ماه تا چند سال ادامه یابد و سرانجام با پیشرفت بیشتر بیماری ناپدید میشود.
وز وز گوش در این بیماری متغیر است. ممکن است بصورت صدای زنگ صدای غرش با صدای سوت باشد. شاید چند صدا با هم باشد. وز وز گوش در این بیماری ثابت است یعنی افت و خیز زیادی ندارد.
وزوز گوش عبارت است از شنیدن صدایی غیر طبیعی در گوش یا درک آن در مغز در غياب صدای خارجی، صدا معمولا به صورت زنگ می باشد، این حالت می تواند به صورت موقتی یا دائمی باشد.
انواع وز وز گوش
نوع ذهنی و نوع عینی
معمولا وز وز گوش ذهنی است و صدا فقط توسط بیمار شنیده می شود. اگر وز وز گوش خفیف باشد در حالت آرامش شنیده می شود ولی اگر خیلی شدید باشد در شنوایی فرد تداخل به وجود می آورد و می تواند باعث اختلال فعالیت و خواب، عصبی شدن فرد و حتی خود کشی شود.
علل صدای گوش
وز وز گوش به تنهایی یک بیماری نیست بلکه علامت بسیاری از بیماری های گوش می باشد مانند کاهش شنوایی (به خصوص پیر گوشی)، عفونت گوش، بیماری منیر، عارضه جانبی داروها، وجود جسم خارجی در گوش، کاهش شنوایی ناشی از سروصدا.
در طب سنتی وز وز گوش یا صدای کولر مانند یا … همه ناشی از سودا است.در این مقاله از سایت کهن طب به درمان انواع صدای گوش از طریق طب سنتی میپردازیم،با ما همراه باشید.
درمان با طب سنتی
ماساژ سنگین سر تا سودای عمیق را حرکت دهد
روغن مالی ملاج سر با روغن کنجد هر شب (۴۰ شب)
غذای گرم شبانگاه ( بادام روزی ۱۴ عدد)
عطسه آور (۳ واحد پودر تنباکو +۲ واحد پودر سیاه دانه + ۱ واحد پودر زنجبیل) شبی یک مرحله (۱۴ شب)
استشمام عطر گرم موقع خواب (۴۰ شب)
حجامت عام
بعد حجامت پشت گوش
در مرحله پایانی زالوی پشت گوش بدهید.
درمان صدای گوش٬ درمان صدای گوش با داروهای گیاهی٬ درمان صدای گوش با طب سنتی٬ درمان صدای گوش با گیاهان دارویی٬ درمان صدای گوش خیراندیش٬ درمان صدای گوش در طب سنتی٬ درمان صدای گوش دکتر خیراندیش٬ درمان صدای گوش طب سنتی٬ درمان وزوز گوش٬ درمان وزوز گوش استاد خیراندیش٬ درمان وزوز گوش حکیم خیراندیش٬ درمان وزوز گوش خیراندیش٬ درمان وزوز گوش در طب سنتی