بیماریهای گوارشی

درمان سکسکه در طب سنتی

 

درمان سکسکه در طب سنتی

تند غذاخوردن، بلعیدن هوا، اضطراب، ناراحتی ناگهانی، شوک‌های عاطفی و موارد بیماری زا مثل سکته مغزی و رفلاکس معده از عوامل ایجادسکسکه هستند، اگر فرد خیلی سریع غذا بخورد همراه غذا، هوا را می‌بلعد و دچار سکسکه می‌شود، سیگار کشیدن و آدامس جویدن هم نقشی موثر در بلعیدن هوا و ایجاد سکسکه دارد، همچنین تومور مغزی، مننژیت و آنسفالیت یا التهاب حاد بافت مغزی موجب سکسکه می‌شود. اگر به عصب واگ یا گردنی آسیب برسد، سکسکه به مدت طولانی ادامه پیدا می‌کند. مشکلات کبدی مثل ورم، عفونت و جرم باعث سکسکه می‌شود، دود غلیظ، . استرس و عصبانیت هم در ایجاد سکسکه تاثیر دارد؛ همچنین در کودکان سکسکه شایع است.در این مقاله از سایت کهن طب به درمان سکسکه از طریق طب سنتی میپردازیم

درمان با طب سنتی

عرقیات:

(شوید 3 بطري+ نعناع+  مرزنجوش+ طارونه+ بهارنارنج  (از هرکدام یک شیشه)

 

آبمیوه ها:

(سیب+ گلابی+ به+ زالزالک+انگور سیاه+ ازگیل یا آب داخل نارگیل+انبه

(از هرکدام 250 گرم)

 

 طرز تهیه:

آبمیوه ها و عرقیات را 10 دقیقه روي شعله ملایم بجوشانید، سپس مقداري عسل و یا شکر و یا قند به اندازهاي که شیرین شود وارد کرده و 10 دقیقه دیگر بجوشانید.

(نصف قاشق چایخوري زعفران سائیده اضافه و 10 دقیقه دیگر بجوشانید.

در یخچال نگهداري کنید. روزانه بین 1( تا 3 استکان) میل کنید.

انار شیرین و ترش را با پیه داخلی آن 9 کیلو روي شعله ملایم با 3 لیتر عرق نعناع آنقدر میجوشانیم تا یک ثلث آن بخار شود. از صافی پارچه اي تمیز گذرانده و با نیم کیلو  عسل کف گرفته خوب و مطمئن یا نیم کیلو شکر قرمز مخلوط کرده روي آتش ملایم میجوشانیم تا قوام آمده و غلیظ گردد.

روزانه از (1 تا 3 قاشق غذاخوری) کم وبیش به حالت غلیظ یا رقیق شده با آب تناول گردد

 

درمان سکسکه٬ درمان سکسکه با طب سنتی٬ درمان سکسکه در طب سنتی٬ درمان سکسکه طولانی مدت٬ درمان سکسکه مداوم٬ درمان سکسکه نوزاد

 

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا