بیماریهای گوارشی

درمان نفخ در طب سنتی

درمان نفخ در طب سنتی

برای درمان نفخ می‌توانید گیاه رازیانه را با مخلوطی از آب سیب یا آب کرفس ترکیب کرده و روزانه یک لیوان از آن  را بنوشید. این ترکیب گیاهی به شما کمک می‌کند که به مرور پس از یک تا 2 هفته با نفخ شکم خداحافظی کنید.

دقت در خوردن مایعات

هیچ زمانی همراه با غذا نوشیدنی میل نشود. همچنین باید نیم ساعت قبل و بعد از غذا نیز از خوردن مایعات اجتناب کرد تا کمتر با مشکل گوارشی روبرو شویم.

افرادی که دستگاه گوارش آنها بسیار حساس است، باید برای خود برنامه غذایی مناسبی داشته باشند. تصور عامه بر این است که مصرف حبوبات نقش بسیاری در درد معده و نفخ آن دارد اما باید گفت که استفاده از غذاهایی که به صورت خمیر تهیه می‌شود نیز برای آنها مضر خواهد بود. خوردن پیراشکی، خمیر نان باگت، ماکارونی، پیتزا و سیب‌زمینی به این افراد توصیه نمی‌شود بنابراین بهتر است این نوع غذاها در برنامه غذایی آنها جایگاهی نداشته باشد

آویشن و دارچین: در صورتی که پس از صرف غذا، معده شما درد میگیرد بهتر است نصف قاشق غذاخوری آویشن را با مقداری آب بجوشانید و پس از آنکه جوشانده را از صافی عبور دادید، دم‌کرده آن را نیم‌ساعت پس از غذا میل کنید. همچنین می‌توان نصف قاشق‌غذاخوری دارچین را نیز دم و میل کنید.

برای نفخ شکم بعد از خوردن غذا نصف استکان عرق نعنا یا عرق چهل گیاه بخورید

دم نوش رایانه  را بعد غذا واب سیب را قبل از غذا میل کنید

خوردن سردی ها باعث نفخ می شود.

قبل از غذا مقداری سیاه دانه و بعد از غذا مقداری زیره میل کنین

دمنوش رازیانه بعد از غذا مفید است.

درمان نفخ در طب سنتی

 

درمان نفخ٬ درمان نفخ با دمنوش٬ درمان نفخ با زنجبیل٬ درمان نفخ با سیاه دانه٬ درمان نفخ در بارداری٬ درمان نفخ در خانه٬ درمان نفخ شکم٬ درمان نفخ عصبی٬ درمان نفخ معده٬ درمان نفخ معده دکتر خیراندیش٬ درمان نفخ نوزاد٬ درمان نفخ و باد شکم٬ درمان نفخ و یبوست

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا