دسته‌بندی نشده

علائم غلبه خلط بلغم و غذاهای مفید و مضر بلغمی ها

علائم غلبه خلط بلغم و غذاهای مفید و مضر بلغمی ها

بدنشان نرم و سرد و خیلی شل و ول است . سفیدی و نرمی بیش از حد بدن . غذایشان دیر هضم میشود . بعداز غذا دچار آروق ترش میشوند . عجیب میل به خوابیدن زیاد دارند .  درخواب و بعد از خواب آب دهانشان میریزد . آب دهان رقیق و نیز آب بینی رقیق دارند . کم حواسند . بیش از حد دفع ادرار دارنو و فشار و حجم آن زیاد است . خیلی سست و بی حالند (از بیرون رفتن ابا میکنند). موی سرشان خیلی زودتر ار حد معمول سفید و دچار ریزش میشود . دجار پیری زودرس میشوند . در خانمها پریود دردناک میشوند و نیز عقب نی افتد و اکثرا دختر زا هستند (محیط فوق العاده اسیدی است و اسپرمها را ضعیف میکند ). دچار درد پشت و معده اند . دچار گردن درد و ناراحتی و درد زانو هستند

 

مشخصات افراد بلغمی

سرد و تر . طبیعت زمستانی . درظاهر درشت اندام . استخوان باریک (باریک و درشت اندام). تپل . معمولا دادای موهای کم پشت و صاف و نرم و نازک . سردی در سرتاسر بدن . پوست سرد و نرم و مرطوب . رنگ پوست سفید . منافذ پوست ریز . رگ دست پنهان . دهان مرطوب و پرآب . معمولا دارای چشمان رنگی و روشن . اشتهای زیاد و خوش خوراک . دارای موهای خرمایی روشن یا بور . بسیار دل نازک و احساساتی و با کوچکترین ناراحتی سریع گریه میکنند . معمولا دارای ناخن صورتی رنگ . معمولا دارای چهره های ظریف . آدمهای آرام و حسابگر و محتاط . گرایش به علوم عقلی و ریاضیات دارند . آدمهای منطقی و عاقل . دارای صبر و حوصله زیاد . اکثرا فشار پایین . معمولا گروه خونی Bدارند . تجارت پیشه . میانه رو . معمولا گذشته نگر . کمی کینه ای . خیلی سرد و آرام . دارای استعداد افسردگی . معمولا اهل سازش . تاثیرپذیر . افراد خودخور .

غذاهای مفید و مضر برای بلغمی مزاج ها

غذاهای مضر :

کلیه مواد لبنی بجز کره گاوی . ترشیجات سرکه . شور . برنج سفید . عدس . سیب زمینی. آب یخ . نوشابه . قهوه . نسکافه . میوه  جات ترش و کال . نارنگی . کیوی . خیار پوست کنده . قارچ . ماش . جو . گوشت گاو و گوساله . گوشت ماهی . سس . رب . گوجه فرنگی . غذاهای ساندویچی و فریز شده . شیرینی جات قنادی . آش رشته . ماکارونی . اسفناج .

غذاهای مفید :

گوشت شتر . میگو . بوقلمون . اردک .غاز . گوسفند . کبوتر . سار . گنجشک . کوسه ماهی. کلیه میوه جات رسیده و شیرین . ادویه جات گرم و معطر (هل ،دارچین،زنجبیل،فلفل سیاه و سفید،زردچوبه،جوزهندی،دانه خردل،نمک). موسیر .چغندر. شلغم . هویچ . کلم قمری . ترب سیاه و سفید . کلیه سبزیجات گرم (نعناع،ریحان،جعفری،مرزه،شوید،تره). نخود. گندم .لوبیا چیتی . لوبیا کشاورزی . دال عدس . لپه . خاکشیر. بارهنگ . بذر فرنجمشک . عسل . 7مغز . کنجد . خرما . شیره انگور و خرما .

 

درمان بلغم چیست٬ درمان بلغم معده٬ دفع بلغم از بدن٬ طبع بلغم٬ طبع بلغمی٬ طبع بلغمی چیست٬ علائم غلبه خلط بلغم و غذاهای مفید و مضر بلغمی ها٬ غذاهای مضر بلغم٬ غذاهای مضر بلغمی ها٬ غذاهای مفید بلغمی٬ غذاهای مفید بلغمی مزاج ها٬ غذاهای مفید بلغمی ها٬ غذاهای مفید و مضر برای بلغمی مزاج ها٬ قویتریم بلغم زدا٬ مزاج بلغم٬ مزاج بلغم جیست٬ مزاج بلغمی٬ مزاج بلغمی چیست٬ مشخصات افراد بلغمی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا