بیماریهای گوارشی

باشکم آوردن از نگاه طب سنتی چگونه مقابله کنیم

 

باشکم آوردن از نگاه طب سنتی چگونه مقابله کنیم

 

1= اگر مزاج شما گرم است با خوردن نصف استکان عرق کاسنی بعد غذا چاره سازی شود ( دقت شود خانمها در خوردن کاسنی زیاده روی می کنند و عاقبت کرختی در رحم و رطوبت گیری رحم را غافل میشوند)

 

2= روی شکم را روغن کرچک به اندازه نصف قاشق چایخوری مالیده شود و لیکن خوردن آن توصیه نمی شود .

 

3= کلپوره یا مریم نخودی ( داروی کاهش قند خون ) نصف قاشق چایخوری روزی یکبار مثل چای دمنوش شود و زیاده روی توصیه نمیشود .

 

4= ورزش عادی مثل پیاده روی انجام شود حداقل روزی نصف ساعت ، چون ورزش نکردن عامل شکم آوردن است .

 

5= انجام فعالیت نشسته عامل شکم آوری است . مصادیق را خودتان جستجو کنید .

 

6= خوردن غذای کالری دار عامل شکم آوری است .

7= خوردن نان و برنج و فست فودها و نان خمیری بالاخص فانتزی و بربری عامل شکم آوری است .

 

8= مبارزه جدی با یبوست رافع شکم آوری است چون شیخ الرئیس بوعلی میفرماید آدمی بایستی حداقل سه بار در یک روز دفع حاجت آرام داشته باشد و هر گونه زور زدن موجب تولید بواسیر و نشانه از خشکی شدید در روده و شکم دهی دارد . یبوست ام المراض است و هفتاد مرض از آن شکل میگیرد .

 

9= اگر با زبان خیلی ساده کتب روائی ما را درباره سلامتی دنبال کنیم صدها حدیث وجود دارد که فرموده اند بدن را روغن مالی کنید ( دانشنامه احادیث پزشکی در اسلام آقای ری شهری + کتاب حلیه المتقین + کتب طب الصادق + طب الرضا + طب الائمه و… سنن النبی علامه طباطبائی ) پس روی شکم را با روغن مثل بادام شیرین و یا کرچک نرمش کنیم .

10= آب کمتر مصرف شود یعنی حداکثر تا 8 لیوان … امام علی ع میفرماید تن را بایستی همانند درختان کم آب در بیابان مدیریت کنیم تا سخت شود و الا بر اثر پر آبخوری بدن فربه و چاق و دارای بیماری میشود .

 

11= تغذیه آهسته خورده شود تا بزاق دهان به شیره غذای ورودی خو بگیرد .

 

12= موقع تغذیه رسانه گروهی خاموش و حرف زدن قطع شود .

 

13= نشاسته عامل چاق شدن است

 

14= نوشابه های گازدار و آدامس عامل شکم آوری است .

 

15= سبزی و حبوبات عامل شکم آوری است .

 

16= سیب زمینی سرخکرده عامل شکم دهی و باعث خاموش شدن مغز میشود .

 

17= هویج زیاد خورده شود .

 

18= سیر خشک فقط برای افراد سرد مزاج مفید است .

 

19= عرق اسطوخودوس روزی یک استکان مصرف شود تا قوه مدیره مغز تواناتر برای جاروی نزله مغزی شود .

 

20= گوشت گاو و گوساله و بالاخص فست فودها عامل بزرگ شکم دهی هستند پس به تغذیه شرقی خودمان بازگردیم .

 

21= برای دفع رطوبات بلغمی و نزله های سرد در روده های بزرگ و کوچک و دفع سموم بایستی بصورت نوبه ای یا ترکیبی از عرقهای نعنا و بارهنگ و میخک و زنیان و شیرین بیان استفاده شود و یا گیاهش را پودر کرده در روی غذا و یا پختنی ها استفاده کنیم .

 

22= خربزه و هندوانه با هم خوردن عامل نفخ شکم و باعث شکم دهی و زخم معده ها میباشند .

 

23= دوغ و ماست برای معده سرد و تر بشدت مضر است و بایستی با مصلحات آن یعنی آویشن  و نعنا مصرف شوند و اصلا” لبنیات ها کم کم مصرف شوند .

 

24= آب یخ و بستنی ممنوع .

 

25= خوردن هل با دمنوش چای کوهی برای خروخ بلغم معده عالیست و از خوردن چای سیاه پرهیز شود .

 

26= خربزه بعد از غذا یک ساعت خوردنش عالیست .

 

27= عسلاب با اندکی لیمو ترش خوبست .

 

28= استرس و غم ها بشدت شکم دهی دارند .

 

29= حمام کردن هر روز لاغر کننده و یک روز در میان چاق کننده است .

 

30= رب انار شیرین با آب عسل مفید است .

 

31= پاشیدن یک گرم دارچین روی غذا عالیست زیاده روی در مصرف مزاج گرم را مضر است .

32= نوشیدن آب سرد باعث گشادی روده ها میشود و ما باید بدانیم حرارت روده تا 37 درجه است و آب سرد حرارتش صفر است پس آب ولرم یا یخجالی بهتر است و بدانیم که یخ ما را به مرگ زود رس دعوت می کند .

 

33= فشار خون و یبوست کهنه بشدت عامل شکم دهی هستند .

 

34= دوری از گوشت فریزری و مانده عامل بلغمی شدن شکم میشود .

 

35= اگر روده عفونی شده باشد رنگ ادرار قهوه ای و بد بو میشود و در شکم دهی موثر است .

 

36= بعد از غذا فوری خوابیدن فوق العاده مضر است و باعث عفونت روده ها و کسالت و چرب شدن کبد میشود .

 

37= برنج و سیب زمینی بشدت روده ها را اسیدی می کند و باعث فراخی و ورم روده

 

شکم بزرگ٬ کوچک کردن شکم٬ کوچک کردن شکم با داروهای گیاهی٬ کوچک کردن شکم با طب سنتی٬ کوچک کردن شکم بعد از زایمان٬ کوچک کردن شکم بعد از سزارین٬ کوچک کردن شکم در خانمها٬ کوچک کردن شکم در خانه٬ کوچک کردن شکم در طب سنتی٬ کوچک کردن شکم در مردان٬ کوچک کردن شکم در یک هفته٬ کوچک کردن شکم سریع٬ کوچک کردن شکم طبیعی٬ کوچک کردن شکم و پهلو

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا