سندرم پیشقاعدگی در طب سنتی
سندرم پیشقاعدگی در طب سنتی
بانوانی که در طی روزهای پیش از قاعدگی دچار تحریک پذیری عصبی، بیقراری و کلافگی، سردرد، نفخ و یبوست، تغییرات اشتها، نوسان خُلقی و دیگر علایم جسمی و روانی سندرم پیشقاعدگی یا PMS میشوند،
برای درمان این نشانگان از طریق روشهای طبیعی مکتب طب ایرانی، به جنبه های گوناگونی از مزاج عمومی و مزاج رحم بیمار توجه می شود و براساس آن، توصیه ها و پرهیزهای غذایی در کنار داروهای گیاهی مناسب فرد تجویز می شود.
اما صرفنظر از موارد خاص و فردی این اختلال، برای بسیاری از بانوان مبتلا لازم است که از خوراکها و نوشیدنی های زیر پرهیز کنند:
عدس، بادنجان، سرکه و ترشی های مختلف دیگر، کلم، قارچ
گوشت گاو و گوشتهای صنعتی مانند کالباس و سوسیس
سیر و پیاز تند، خردل و فلفل
خوراکیهای نفخآور
غذاهای خشک
چای پررنگ، قهوه، کاکائو، نسکافه، شکلات
غذاهای سرخ کرده و سنگین
در کنار این پرهیزها، ترکیبی از گیاهان زیر در اکثر موارد برای رفع این مشکل کارآمد است و دردهای قاعدگی را نیز بطور موثری کاهش می دهد:
تخم رازیانه (نیمکوب شده)
ریشۀ سنبل الطیب (پاک شده و خرد شده)
گل بابونه
سیاهدانه (نیمکوب شده)
برای هر بار مصرف باید حدود 2 گرم از هر یک از مفردات بالا را در یک قوری چینی با یک لیوان آبجوش، در حالی که درِ قوری گذاشته شده است، به مدت 3 دقیقه با حرارت ملایم جوشاند و سپس از صاف کردن، با اندکی عسل یا نبات شیرین کرد و گرم نوشید.
این ترکیب را می توان در صورت نیاز،2 تا 3 بار در روز تکرار کرد و بهترین زمان مصرف آن یک ساعت پیش از غذا یا دو ساعت پس از آن است.
درمان سندرم پیش از قاعدگی٬ درمان سندرم پیش از قاعدگی با طب سنتی٬ درمان سندرم پیش از قاعدگی چیست٬ درمان سندرم پیش از قاعدگی در طب سنتی٬ درمان سندرم قبل از قاعدگی٬ درمان گیاهی سندرم پیش از قاعدگی٬ سندرم پیش از قاعدگی٬ سندرم پیش از قاعدگی چند روز است٬ سندرم پیش از قاعدگی کی شروع میشود٬ سندرم پیش از قاعدگی و بارداری٬ سندرم پیش از قاعدگی یعنی چه٬ سندرم پیش از قاعدگی یعنی چی