درمان بواسیر خونی با طب سنتی
درمان بواسیر خونی با طب سنتی
بواسیر خونی چیست؟
بواسیر خونی نوعی بواسیر است که بیمار در طی آن خونریزی های شدیدی را تجربه خواهد نمود. خونریزی هایی که گاهاً در هنگام اجابت مزاج و همراه با خروج مدفوع است اما در برخی موارد در حالت عادی نیز بیمار خونریزی شدیدی را تجربه می نماید. عوارض ابتلا به بواسیر خونی ابتلا به کم خونی و فقر آهن است در نتیجه اولویت درمان بیماری شدت می یابد.بواسیر خونی زمانی ایجاد می شود که عروق خونی ناحیه ی مقعد دچار فشار و کشش شده و خون از آنها خارج می شود.
انواع بواسیر خونی
بواسیر خونی شامل دو نوع شایع است:
بواسیر خونی داخلی : در این حالت التهاب عروق خونی در رگ های داخلی مقعد (۴ سانتی متری انتهای روده بزرگ) اتفاق می افتد، و بیمار علائم و نشانه های کمتری از بیماری را تجربه خواهد نمود. در واقع خونریزی داخلی است و بیمار از آن اطلاعی نخواهد داشت.
بواسیر خونی خارجی : در این حالت مویرگ و رگ های قسمت های خارجی مقعد دچار کشیدگی و التهاب می شوند،در این حالت بیمار علائم بیشتری از بواسیر را تجربه می کند یعنی درد شدیدی داشته و زائده های قابل لمس را در سوراخ مقعد مشاهده خواهد کرد، خونریزی از مقعد در بواسیر خونی خارجی شدید است.
علائم بواسیر خونی
بواسیر از جمله بیماری هایی است که علائم و نشانه های آن به راحتی قابل تشخیص است، اما توجه داشته باشید سایر بیماری های ناحیه ی مقعد مانند سرطان روده علایمی مشابه با بواسیر دارد. از همین روی به شما توصیه می کنیم در صورت مشاهده هر علائم و نشانه ای جهت تشخیص بیماری خود به پزشک مراجعه نمایید. برخی از مهمترین علائم این بیماری به این شرح است:
دفع خون روشن به همراه دفع مدفوع یا پس از آن به صورت بسیار خفیف باشد و گاها در مواردی بسیار شدید است.( این خون به صورت جداگانه و به همراه مدفوع خارج می شود .)
احساس درد در ناحیه ی مقعد که در هنگام اجابت مزاج می تواند شدت یابد.
احساس سوزش و خارش در ناحیه ی مقعد
التهاب و تورم در اطراف ناحیه ی مقعد
وجود زائده ها و بیرون زدگی های گوشتی در اطراف ناحیه ی مقعد
ترشحات مخاطی
خروج مواد لزج و چسبنده ی بی رنگ به هنگام دفع مدفوع
احساس دفع ناکامل مدفوع
عوارض بواسیر خونی
کم خونی: دفع خون از هموروئید ممکن است باعث کم خونی شود. وضعیتی که در آن تعداد گلبول های قرمز خون کاهش یافته و از حد طبیعی پایین تر می آید. در این شرایط است که فرد همواره احساس خستگی، ضعف و بیماری دارد.
هموروئید مرده: اگر جریان خون به هموروئید داخلی قطع شود، به آن هموروئید مرده گفته می شود. این وضعیت می تواند منجر به درد شدید شود که دلیل آن وجود این بافت مرده است.
درمان با طب سنتی
درمان بواسیر سعد کوفی است پس از تخلیه، مقعد را با آب شسته و سپس با آسیاب شده سعد کوفی مانند صابون (یا حتی بوسیله خود صابون) بشویند.
شستن مقعد با آب سرد (حتی آب و یخ).
خوردن انجیر (باعث نرمی دانه ها و خروج آنها و همچنین نرمی مدفوع میشود).
نکته: انجیر نباید در شب زیاد مصرف شود (حداکثر سه تا شش عدد) ولی مصرف زیاد در روز مانعی ندارد.
موم عسل+روغن سوسن+لبنی عسل+سماق+سرو شاهدانه را بر آتش ملایم گذاشته به همزده شود و به مقدار یک حبه قند بر مقعد گذاشته شود.
پوست کدو حلوایی را جدا کرده تا کاملاً خشک شود سپس آنها را پودر کرده. یک قاشق از پودر بدست آمده را به یک فنجان آب گرم اضافه کرده و میل نمایید.
درمان بواسیر خونی٬ درمان بواسیر خونی با داروهای گیاهی٬ درمان بواسیر خونی با طب سنتی٬ درمان بواسیر خونی با گیاهان دارویی٬ درمان بواسیر خونی در خانه٬ درمان بواسیر خونی در طب نسنتی٬ درمان بواسیر خونی دکتر خیراندیش٬ درمان همورویید خونی٬ درمان همورویید خونی با طب سنتی٬ درمان همورویید خونی در طب سنتی٬ درمان همورویید دکتر خیراندیش