دسته‌بندی نشده

خون ساز در طب سنتی

خون ساز در طب سنتی

 

۱آب هویج با عسل روزانه  1 تا 2 استکان

 

۲روزی 2 بار، هر بار یک قاشق غذاخوری عسل مرغوب طبیعی را در یک لیوان آب جوش حل کرده بنوشید.

 

۳چهار عدد انجیر+ 10 عدد آلوبخارا شب در آب خیسانده، صبح ناشتا میل شود

 

۴هر شب 40 عدد مویز بدون هسته را در سرکه انگور خانگی بخیسانید به طوری که سرکه روی مویزها را بپوشاند

 صبح مویزها و سرکه را با هم در پارچه ای ریخته و فشار دهید، شیره خارج شده از آن رابخورید.یک ماه تا چهل روز انجام شود

 

۵ سرکه انگور خانگی را با شیره انگور به نسبت1  به 10  “شیره انگور 10 برابر سرکه باشد” مخلوط کرده و با هم بجوشانید تا چند قل بخورد .با کمی آب رقیق کرده بنوشید روزانه 5 یا 6 مرتبه استفاده شود

 

۶مقداری تخم شربتی، تخم بالنگو، تخم فرنجمشک، خاکشیر هر کدام یک قاشق چایخوری با مقداری گلاب و عرق بیدمشک و شکر سرخ مخلوط کنید

«بهتر است که صبح ها مصرف شود»

 

۷پالوده سیب: 2 یا 3 عدد سیب رنده شده با عرق بیدمشک و یک قاشق مرباخوری تخم خرفه نیم کوب شده و عسل و گلاب میل کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا