خون ساز در طب سنتی
خون ساز در طب سنتی
۱➖آب هویج با عسل روزانه 1 تا 2 استکان
۲➖روزی 2 بار، هر بار یک قاشق غذاخوری عسل مرغوب طبیعی را در یک لیوان آب جوش حل کرده بنوشید.
۳➖چهار عدد انجیر+ 10 عدد آلوبخارا شب در آب خیسانده، صبح ناشتا میل شود
۴➖هر شب 40 عدد مویز بدون هسته را در سرکه انگور خانگی بخیسانید به طوری که سرکه روی مویزها را بپوشاند
صبح مویزها و سرکه را با هم در پارچه ای ریخته و فشار دهید، شیره خارج شده از آن رابخورید.یک ماه تا چهل روز انجام شود
۵➖ سرکه انگور خانگی را با شیره انگور به نسبت1 به 10 “شیره انگور 10 برابر سرکه باشد” مخلوط کرده و با هم بجوشانید تا چند قل بخورد .با کمی آب رقیق کرده بنوشید روزانه 5 یا 6 مرتبه استفاده شود
۶➖مقداری تخم شربتی، تخم بالنگو، تخم فرنجمشک، خاکشیر هر کدام یک قاشق چایخوری با مقداری گلاب و عرق بیدمشک و شکر سرخ مخلوط کنید
«بهتر است که صبح ها مصرف شود»
۷➖پالوده سیب: 2 یا 3 عدد سیب رنده شده با عرق بیدمشک و یک قاشق مرباخوری تخم خرفه نیم کوب شده و عسل و گلاب میل کنید