بیماریهای گوارشی

پیشگیری و درمان یبوست با طب سنتی

پیشگیری و درمان یبوست با طب سنتی

غذاهایی که مصرف آنها در رفع مشکل یبوست مفید است:

۱. اسفیدباج

۲. شوربای تهیه شده از گوشت مرغ محلی چاق، زیرا چربی مرغ روده ها را نرم میکند و مدفوع را لغزانده به دفع کمک میکند.

 

۳. آبگوشت خروسی که گوشت آن خوب پخته و با روغن بادام تهیه شده باشد. رطوبت گوشت خروس آن را سریع الهضم می کند. روغن_بادام بسیار رطوبت دهنده، ملین روده ها و برطرف کننده قولنج است.

 

۴. کسانیکه یبوست آنها ناشی از ضعف_روده است از نخوداب که با گوشت مرغ چاق و  تخم کرفس و کمی دارچین و روغن بادام یا زیتون تهیه شده باشد استفاده کنند.

نخود ملین مزاج بوده و حرارت غریزی را تقویت میکند و غذائیت زیادی دارد و خون صالح در بدن تولید می کند.

نخوداب خلطهای لزج را از بدن پاکسازی می نماید. تخم کرفس هضم کننده غذا و فضولات را از معده جذب و دفع می کند. روغن زیتون مسهل است و قولنج و دل درد را برطرف می نماید.

 

۵. آشی که در طبخ آن از ماش و نخود و مغز بادام استفاده شده باشد. ماش صالح ترین حبوبات و نفخ آن از همه حبوبات کمتر است، غذائیت زیادی دارد و خلط صالح در بدن تولید می کند بخصوص اگر با بادام یا روغن بادام پخته شده باشد.

 

۶. زرده تخم مرغ نیم پز که خلط صالح در بدن تولید نموده و فضولات کمی از خود به جا می گذارد و قلب و مغز را تقویت می کند و بسیار سریع الهضم است.

۷. کسانی که علت یبوست در آنها حرارت بالای روده ها و معده است، آشی که از ماش و مغز بادام و کدو تهیه شده باشد استفاده نمایند.

 

۸. بوعلی_سینا برای کسانی که در اثر یبوست دچار بواسیر شده اند، خاگینه با تره و اندکی پیاز را توصیه می نماید. زیرا تره ملین طبع و برطرف کننده قولنج است و اگر آنرا با گوشت پخته و میل نمایند از خونریزی بواسیر جلوگیری می کند.

 

پیشگیری از یبوست٬ پیشگیری از یبوست با طب سنتی٬ پیشگیری از یبوست در طب سنتی٬ پیشگیری از یبوست در ماه رمضان٬ پیشگیری و درمان یبوست٬ پیشگیری و درمان یبوست با طب سنتی٬ پیشگیری و درمان یبوست در طب سنتی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا