دسته‌بندی نشده

علائم غلبه خلط بلغم و غذاهای مفید و مضر بلغمی ها

علائم غلبه خلط بلغم و غذاهای مفید و مضر بلغمی ها

بدنشان نرم و سرد و خیلی شل و ول است . سفیدی و نرمی بیش از حد بدن . غذایشان دیر هضم میشود . بعداز غذا دچار آروق ترش میشوند . عجیب میل به خوابیدن زیاد دارند .  درخواب و بعد از خواب آب دهانشان میریزد . آب دهان رقیق و نیز آب بینی رقیق دارند . کم حواسند . بیش از حد دفع ادرار دارنو و فشار و حجم آن زیاد است . خیلی سست و بی حالند (از بیرون رفتن ابا میکنند). موی سرشان خیلی زودتر ار حد معمول سفید و دچار ریزش میشود . دجار پیری زودرس میشوند . در خانمها پریود دردناک میشوند و نیز عقب نی افتد و اکثرا دختر زا هستند (محیط فوق العاده اسیدی است و اسپرمها را ضعیف میکند ). دچار درد پشت و معده اند . دچار گردن درد و ناراحتی و درد زانو هستند

 

مشخصات افراد بلغمی

سرد و تر . طبیعت زمستانی . درظاهر درشت اندام . استخوان باریک (باریک و درشت اندام). تپل . معمولا دادای موهای کم پشت و صاف و نرم و نازک . سردی در سرتاسر بدن . پوست سرد و نرم و مرطوب . رنگ پوست سفید . منافذ پوست ریز . رگ دست پنهان . دهان مرطوب و پرآب . معمولا دارای چشمان رنگی و روشن . اشتهای زیاد و خوش خوراک . دارای موهای خرمایی روشن یا بور . بسیار دل نازک و احساساتی و با کوچکترین ناراحتی سریع گریه میکنند . معمولا دارای ناخن صورتی رنگ . معمولا دارای چهره های ظریف . آدمهای آرام و حسابگر و محتاط . گرایش به علوم عقلی و ریاضیات دارند . آدمهای منطقی و عاقل . دارای صبر و حوصله زیاد . اکثرا فشار پایین . معمولا گروه خونی Bدارند . تجارت پیشه . میانه رو . معمولا گذشته نگر . کمی کینه ای . خیلی سرد و آرام . دارای استعداد افسردگی . معمولا اهل سازش . تاثیرپذیر . افراد خودخور .

غذاهای مفید و مضر برای بلغمی مزاج ها

غذاهای مضر :

کلیه مواد لبنی بجز کره گاوی . ترشیجات سرکه . شور . برنج سفید . عدس . سیب زمینی. آب یخ . نوشابه . قهوه . نسکافه . میوه  جات ترش و کال . نارنگی . کیوی . خیار پوست کنده . قارچ . ماش . جو . گوشت گاو و گوساله . گوشت ماهی . سس . رب . گوجه فرنگی . غذاهای ساندویچی و فریز شده . شیرینی جات قنادی . آش رشته . ماکارونی . اسفناج .

غذاهای مفید :

گوشت شتر . میگو . بوقلمون . اردک .غاز . گوسفند . کبوتر . سار . گنجشک . کوسه ماهی. کلیه میوه جات رسیده و شیرین . ادویه جات گرم و معطر (هل ،دارچین،زنجبیل،فلفل سیاه و سفید،زردچوبه،جوزهندی،دانه خردل،نمک). موسیر .چغندر. شلغم . هویچ . کلم قمری . ترب سیاه و سفید . کلیه سبزیجات گرم (نعناع،ریحان،جعفری،مرزه،شوید،تره). نخود. گندم .لوبیا چیتی . لوبیا کشاورزی . دال عدس . لپه . خاکشیر. بارهنگ . بذر فرنجمشک . عسل . 7مغز . کنجد . خرما . شیره انگور و خرما .

 

درمان بلغم چیست٬ درمان بلغم معده٬ دفع بلغم از بدن٬ طبع بلغم٬ طبع بلغمی٬ طبع بلغمی چیست٬ علائم غلبه خلط بلغم و غذاهای مفید و مضر بلغمی ها٬ غذاهای مضر بلغم٬ غذاهای مضر بلغمی ها٬ غذاهای مفید بلغمی٬ غذاهای مفید بلغمی مزاج ها٬ غذاهای مفید بلغمی ها٬ غذاهای مفید و مضر برای بلغمی مزاج ها٬ قویتریم بلغم زدا٬ مزاج بلغم٬ مزاج بلغم جیست٬ مزاج بلغمی٬ مزاج بلغمی چیست٬ مشخصات افراد بلغمی

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا