زیبایی پوست و مو

درمان شوره مژه در طب سنتی

درمان شوره مژه در طب سنتی

مراقبت از چشم‌ها به‌عنوان حساس‌ترین نقطه صورت باید از اولویت‌های برنامه سلامت فردی همه ما باشد؛ از معاینه‌های منظم تا شست‌وشوی اصولی و رسیدگی به آنها که در طولانی‌مدت مانع از بروز بیماری‌هایی از قبیل شوره مژه می‌شود. اما اگر تا به امروز چیزی از شوره مژه به گوش‌تان نخورده است، باید بگوییم که این بیماری دقیقا در محل اتصال مژه‌ها به پلک با پوسته‌هایی درست شبیه شوره سر، اطراف چشم ظاهر می‌شود.در زیر به درمان شوره مژه در طب سنتی میپردازیم

درمان با طب سنتی

برای این کار بهتر است با مشاهده نشانه‌های اولیه چشم‌ها را مرتب با شامپوبچه ماساژ داده و سپس با آب ولرم بشویید. رطوبت چشم‌ها را در این شرایط تنها با حوله‌ای نرم خشک کنید.
از طرفی قرار دادن 10 تا 20دقیقه کمپرس آب گرم یا حوله گرم روی چشم‌ها می‌تواند حجم زیادی از التهاب و سوزش چشم‌ها را بهبود ببخشد.
یکی دیگر از روش‌های درمان برداشتن و پاک کردن شوره‌ها با کمک گوش پاک‌کن از روی مژه‌هاست. البته هر بار بعد از پاکسازی چشم‌ها را با آب گرم بشویید.
برای اینکه بتوانید در طول درمان پلک و مژه‌ها را به خوبی ماساژ دهید از هیچ لوازم آرایشی استفاده نکنید.
استفاده از صابون‌هایی حاوی روغن درخت چای به رفع این شوره‌ها و جرم‌های به‌وجود آمده کمک ویژه‌ای می‌کند.
معجزه روغن بادام را در سلامت پلک و مژه‌ها دست‌کم نگیرید، پس هر شب پیش از خوابیدن دو تا سه قطره روغن بادام را به نوک انگشتان خود بزنید و روی پلک‌ها ماساژ دهید. شما با تداوم مصرف این روغن می‌توانید به رشد و احیای مژه‌های ریخته شده بر اثر این عارضه پوستی کمک کنید.
نوشیدن آب فراوان و خوردن میوه و سبزیجات بعد از بهبود و حین درمان روند بهبود شما را تسریع می‌بخشد.
در آخر تاکید می‌کنیم که با رعایت بهداشت، هر نوع آلودگی را که از طریق مواد آرایشی و میکروب‌ها به چشم و اطراف آن منتقل می‌شود خنثی کنید. شوره مژه‌ها با آلودگی غدد چشم به‌سادگی راه ورود و انتشار خود را پیدا می‌کنند.

و همچنین روغن مالی مژه با روغن بنفشه بسیار مفید می باشد

درمان شوره مژه با طب سنتی

 

درمان شوره مژه٬ درمان شوره مژه با طب سنتی٬ درمان شوره مژه چشم٬ درمان شوره مژه چیست٬ درمان شوره مژه در طب سنتی٬ درمان شوره مژه کودکان٬ درمان شوره مژه و ابرو

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا